De laatste jaren wordt deze term steeds vaker gebezigd; of als een verlossend evangelie of negatief in relatie tot wereldheerschappij. Altijd in verband met een “duurzamere wereld”. Een wereld waarbij een superkleine minderheid streeft naar gelijkvormigheid voor de overgrote meerderheid. Zie dit in een verhouding van 0,001 : 99,999. Die kleine minderheid heeft het voor het zeggen. Niet alleen bezitten zij vrijwel alle grondstoffen en rijkdommen die onze aarde te bieden heeft, ze beschikken ook over de macht om die rijkdommen te vergaren en te behouden. Veilig te stellen!

In ieder geval, wij, dus u en ik (die overgrote meerderheid!) hoeven zelf niet meer na te denken. We hoeven geen verantwoordelijkheid voor ons gedrag te nemen. Dat wordt voor ons gedaan. Door de machthebbers, de globalisten, de neo-liberalen. Het begint bij het inprenten van gedragingen, zoals politieke correctheid en woke awareness. (“Men” wil dus ook graag onze kinderen zo lang als mogelijk beïnvloeden middels kinderopvang, school, universiteit e.d.) Maar ook onze impact op de aarde en haar bronnen (zoals grondstoffen, voedsel, rijkdommen). We moeten duurzamer worden. Dus worden er SDG’s (sustainable development goals) gedefinieerd en geïmplementeerd.

Een volgende stap is “bezitloosheid” voor u en voor mij en de rest van onze grote groep. Daar zullen we gelukkig van worden. Om ons te trainen worden er intussen wereldwijd maatregelen afgekondigd. Zoals het dragen van mondluiers, het afstand houden van de andere leden van onze grote groep, quarantaine als je wordt verondersteld in contact geweest te zijn met een virus, door je in te prenten dat een experimenteel vaccin goed voor je is. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Media, als televisie, kranten, radio en social media spannen zich in om de propaganda spreekbuis te zijn voor deze boodschap!

Oja, ik vergeet een tussenstap in dit conditioneringsproces: Het uit de ouderlijke macht zetten van alle vaders en moeders. Kinderen mogen dan zelf gaan beslissen of ze wel of niet een prik willen. Of ze wel of niet sex willen met een gender neutraal medemens of groep zou een volgende stap kunnen zijn.

Als je er anders over denkt, ben je rechts populistisch, een wappie of een anti-vaxxer. Of, nog erger, een complotdenker. Je denkt en zorgt dan niet voor de andere leden van de grote meerderheid. Want we moeten vooral samen de moeilijkheden overwinnen.

Waar het op uit gaat draaien, als dit alles doorgang vind, is een totalitaire wereldoverheersing door die hele kleine groep die alles gaat bezitten en beheersen. De hele kleine groep waarvoor genoemde maatregelen niet voor gelden! Die streven naar een eeuwig leven en goddelijkheid. Met een Great Reset wil die kleine groep ons welwillend toestaan dat we in prachtig vormgegeven bijenkorven ons leven leiden met een basisinkomen, kunstmatige intelligentie die ons 24 uur per dag in de gaten houd en iedere misstap beboet met strafpunten. Ondertussen doen we slaafs wat van ons wordt gevraagd.

Inmiddels is het de “gewoonste” zaak van de wereld geworden om abortus te plegen als je zwanger word, om van geslacht te veranderen als je dat wilt, om je te schamen als je blank bent, om je te schamen als je man bent, om je nog dieper te schamen als je een christelijke, blanke man bent die het comfortabel vind om in een benzine slurpende Mercedes rond te rijden, et cetera.

Af en toe ervaar ik boosheid. Vaak voel ik me machteloos. Maar ik mag me, Goddank, rekenen tot een heel andere groep, die haar vertrouwen mag en kan stellen in een hogere macht: De Almachtige Schepper van Hemel en Aarde!

Ik hoop dat die Great Reset er snel gaat komen. En wel zoals bedoelt in het boek Openbaringen: De wederkomst van onze Messias. In plaats van “niets bezitten en gelukkig zijn” (zoals Klaus Schwab propageert), zullen we dan -indien we dat oprecht geloven en daarnaar leven- het eeuwige leven bezitten en ons voor altijd bij onze Schepper mogen laven aan Zijn oprechte bedoelingen voor de mensheid. Ja, alles zal dan veranderen. Alles zal verduurzamen. Alle goddeloosheid zal worden verbannen en uitgewist. Onze tranen zullen worden gewist. Christus zal dan de wereld regeren volgens een theocratisch systeem.

Hoe lang nog Vader?


Ook gepubliceerd op Deze Dagen.


 

Door henkh

Vragen, verbazing, ontzetting en onbegrip over de tijd waarin wij leven, totdat God zich bekend maakte. Tot die tijd geloofde ik in evolutie en big bang. Nu weet ik beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.