About Me

The website of knifecollector031 is moved to this location. If you want to shoot me an email, use the form below.

Foto van Jan Kapitein op Unsplash
Geboren op Urk, het grootste deel van mijn werkzame leven doorgebracht op de Veluwe en de laatste jaren woonachtig in Zwolle. Ondanks mijn achtergrond geloofde ik niet in God tot de nazomer van 2020. Allerlei ontwikkelingen en gebeurtenissen brachten vele vragen en een zoektocht naar antwoorden. En op een dag kreeg ik een antwoord. Ik kreeg een video in mijn Youtube video voorgesteld waar ik op klikte. Normaliter zou ik nooit hebben geklikt op een dergelijke video; laat staan dat YT deze aan mij voor zou stellen. Echter God is machtiger als het YT algoritme en ik klikte dus wel. Alsof ik onder een warme douche stond na een lange wandeling in de regen op een gure herfstdag.

Plotseling begreep ik de oorzaak van alle maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, het onrecht, de leugens, de justitiële dwalingen en nog zoveel meer.

Photo by Caleb Woods on Unsplash
De Almachtige God van Israël had mij aangeraakt. Hij verlichte mijn jarenlange verduisterde verstand. Daarna is het echt begonnen. Een zoektocht naar waarheid en bevestiging. Dagelijks leer ik beetje bij beetje de Bijbel te begrijpen en dagelijks weet ik voor mezelf beter de tekenen des tijds te duiden. Sindsdien kom ik in aanraking met mensen die mij meer en beter leren begrijpen.

Overigens, dit alles gaat gepaard met de nodige ups en downs!

Ik voel steeds meer de behoefte om dit te delen met de wereld. Er zijn zoveel mensen, zoals ik, die zoekende zijn naar de waarheid. Op dit moment is me nog niet helemaal duidelijk hoe ik dit precies ga doen. Ik wil me vooral laten leiden door God. Daar zit ‘m wel de kneep: wanneer is het van mezelf en wanneer is het van God? Lastig en vooral reden tot gebed.

Geschreven woord maar ook video zal worden ingezet om mijn vragen en duiding uit te drukken.

Overigens, ik heb de afgelopen paar jaar fors geïnvesteerd in de nodige apparatuur voor het maken van video en livestreams voor een project waar ik mee bezig was. Dit project wilde totaal niet van de grond komen om verschillende redenen. Inmiddels weet ik waarom ik hierin moest investeren. Zo neem ik interviews op voor de website Deze Dagen met predikant Simon van Groningen en monteer deze. Die website heb ik grondig gerestyled en mag ik beheren. Ik ervaar duidelijk de leiding van God in deze!

Mijn kleine studio stel ik gratis ter beschikking aan soortgelijke initiatieven van waarheidszoekers, profeten en leraren die hun fundament in de Bijbel hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met me op als u hier gebruik van wilt maken.


Contactformulier


    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.